Kroon&Helder, voor wie niet eigenlijk...


Vrijwel alle ondernemers, groot en klein, hebben te maken met wet- en regelgeving en al of niet vrijwillige erkenningregelingen, keurmerken en richtlijnen. Of u nu zelfstandige zonder personeel bent, kapper met 5 medewerkers, aannemer met 500 medewerkers of franchise-gever, iedere ondernemer en werkgever heeft te maken met bepaalde regels.

Kroon&Helder komt op voor de belangen van ondernemers en werkgevers. Dit komt tot uiting in een scherpe interpretatie van normen en richtlijnen en levert niet zelden interessante voorstellen op met betrekking tot mogelijke oplossingen voor onze relaties. Wij werken vanuit een onafhankelijke positie en met een brede bedrijfskundige expertise. Kroon&Helder biedt haar diensten rechtstreeks aan ondernemers en werkgevers aan, maar ook ondersteunt zij zeer succesvol zakelijke dienstverleners, zoals administrateurs, accountants en brancheorganisatie bij hun adviestaken.

Onderzoek door TNO wijst uit dat ondernemers en werkgevers als eerste te rade gaan bij hun administrateur of accountant. Ondanks de deskundigheid van deze adviseurs blijkt dat deze niet altijd de mogelijkheden hebben om de oplossingen in praktijk te brengen. Kroon&Helder beschikt over de mensen, methoden, middellen en kennis om de noodzakelijke activiteiten voor u uit te voeren, inclusief de bijbehorende administratieve werkzaamheden. Kroon&Helder werkt!